ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία P.M. CUCINE έκανε την εμφάνιση της το 1980. Κύρια ενασχόληση της εταιρίας ήταν ο τομέας των επίπλων σαλονιών κρεβατοκάμαρας και ειδικών κατασκευών.    Με το πέρασμα των χρόνων δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή επίπλων κουζίνας ντουλάπας  εσωτερικής και εξωτερικής  πόρτας έτσι ώστε να καλύπτει όλο το φάσμα της ξυλουργικής βιομηχανίας.

Μέσα από την μακροχρόνια ανάπτυξη της και την συνεργασία της με πολλούς συνεργάτες έχει χτίσει ένα πολύ καλό όνομα στον τομέα δράσης της εφαρμόζοντας πάντα καινούριες ιδέες και λύσεις με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της.

Το 2008 με την ένταξη στην εταιρία νέων μελών αποκτά ένα νέο πρόσωπο προσφέροντας νέες προοπτικές, με καινούριες ιδέες και λύσεις, πρωτοποριακές καινοτομίες στον τομέα της μεταποίησης ξύλου αλλά και άλλων υλικών επεκτείνοντας παράλληλα τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς.

Το 2010 αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας χρονιά γιατί κατοχυρώνετε και επίσημα η επωνυμία P.M. CUCINE LTD και προχωρά σε μια σειρά αλλαγών σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στον τομέα των κατασκευών.

Δημιουργούμε τμήμα σχεδιασμού και εσωτερικής διακόσμησης με σύγχρονα μέσα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σχεδιαστικά προγράμματα. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους του εξωτερικού και χρησιμοποιούμε on line συστήματα CAD-CAM για βελτιστοποίηση κοπής και γραμμές παραγωγής με μεθόδους για μεγάλες ποσότητες σε χρόνο μηδέν.

Διαρκής στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της με έπιπλα και λύσεις για κάθε χώρο. Πάντα με σεβασμό προς το προβάλλον και την υγεία όλων μας χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν ποιο οικολογικά προϊόντα και μεθόδους. Παρακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις τις μόδας προσφέρουμε σε εσάς με τεχνολογία αιχμής και την σύγχρονη αισθητική αντίληψη ότι καλύτερο ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Επενδύουμε στη συνεχή εισαγωγή νέων ποιοτικών προϊόντων και ιδεών στον χώρο των επίπλων και όχι μόνον.

Η P.M. CUCINE  με την προσφορά ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων λύσεων βοηθάει τους πελάτες της να δημιουργήσουν όμορφες, λειτουργικές και ανθεκτικές λύσεις για κάθε χώρο και να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επένδυσή τους και από την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρεία, στα προϊόντα και τους ανθρώπους της.